maandag 13 februari 2017

dirk folder goes

Dirk is een Nederlands winkelcentrum, met 110 winkels bediend veel van zijn winkels tot 2014, onder de naam van de stichter; Dirk van den Broek. Het bedrijf maakt deel uit van een groep Detailresult dochteronderneming. Onder deze business conglomeraat, met inbegrip van apotheken, apotheek Dirx, slijterij direct III D reisbureau en "D-Pak". Winkels richten zich op de lage prijs van het product. Het wordt geassocieerd met het kopen van Superunie. De meeste vestigingen bevinden zich in en rond de Randstad tak en een deel van het oostelijke deel van het land. dirk folder goes De hoofdvestiging bevindt zich in Zaandam.

Open het bestand van Dirk week 51 nu online. Klik naast de deur en bestanden direct te bekijken op het scherm van uw computer of smartphone. Dirk 29 januari t / m 4 februari 2017 - folder Dirk Dirk online brochure op 29,01 2017/04/02. Dirk en folders overeenkomst deze week, kijk op de activiteiten van de media en online media de hele week.

Dirk van den Broek (Amsterdam, 27 maart 1924) om een ​​bestand met een string Mercatorplein in Amsterdam te openen in 1942. In 1948, werd de zaak omgezet zuivel in de eerste self-service winkel. In 1953 opende hij de eerste supermarkt Bilderdijkstraat / Kinkerstraat hoek Amsterdam. Later, het bedrijf geĆ«xploiteerd restaurants, reclame waaronder drie in Amsterdam genaamd "directe Dirckz" en eenvoudig restaurant in de buurt van Osdorpplein met de naam "Direct III, Eethuysje" dat is een fast food restaurant werd later omgedoopt tot "behaagd de heer Dick".

In 1972, Dirk van den Broek supermarkt opende voor het eerst onder de formule Digros in Katwijk. In datzelfde jaar, 11 spelers Dirk van den Broek supermarkt in Nederland. In 1973, Dirk van den Broek nam alle 10 filialen van Bas van der Heijden, vooral in het kantoor en rond de stad Rotterdam. Bas van der Heijden gewoon voortbestaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten